Resultaat 1–15 van de 173 resultaten wordt getoond

Trouwjurken

Je hebt trouwplannen, gefeliciteerd ! En wat leuk dat je kijkt op onze site. We hebben bruidsjurken in allerlei maten, modellen en prijzen. De jurken liggen qua prijs tussen de 300 en 1750 euro. Hieronder vind je alvast een beetje inspiratie voor je droomjurk!

Goedkope trouwjurken

Als je op zoek bent naar een goedkope trouwjurk, dan is het een idee om bijvoorbeeld bij de bruidsjurken te kijken van het merk Bianco Evento. Deze bruidsjurken liggen qua prijs tussen de 400 en de 1000 euro. De kwaliteit van deze trouwjurken is helemaal top. Maak een selectie van de jurken die je mooi vindt, we bieden ook de mogelijkheid om 4 tot 6 jurken bij je te bezorgen, zodat je zelf lekker kunt doorpassen. Het beste kun je hiervoor contact opnemen met ons op 06-21585167.


Een paar tips voor de zoektocht naar je droomjurk: • Kijk op Pinterest of op Google alvast een beetje naar de stijl die je aanspreekt en bewaar deze. • Kijk daarnaast een klein beetje naar het model, en of dat goed bij je figuur zou staan. • Maak je niet te druk of jij bij een uitzoekafspraak wel direct DE jurk gaat vinden. Onze ervaring is dat het vaak vanzelf gaat, je hebt zelf al heel snel door waar je je happy en mooi in voelt, en dat is natuurlijk het belangrijkste! Ziet je op onze website of in de webshop een trouwjurk die je erg mooi vindt, neem dan contact met ons op, en dan gaan wij voor je kijken of we die jurk op voorraad hebben of nog snel kunnen nabestellen.. Je kunt bij ons trouwjurken huren en kopen ! De foto’s die op onze site staan geven een impressie van de stijl die u bij ons kunt vinden. Een trouwjurk kopen kan bij ons tussen de 300 euro en 1800 euro. We hebben een outletafdeling waar altijd aanbiedingsjurken hangen van gemiddeld 500 euro per stuk. De gemiddelde bruid is bij ons klaar voor 1000 euro inclusief alle accessoires. Huren kan vanaf 300 euro tot 600 euro, informeer hiervoor naar de voorwaarden. Daarnaast kun je een aantal trouwjurken ook online kopen in onze webshop. Je mag ons altijd bellen of whatsappen op 06-21585167.