Resultaat 1–15 van de 845 resultaten wordt getoond

We hebben bijna 1000 japonnen in onze winkel voor elk budget. Voor de bruid die gaat trouwen in wit/ivoor of kleur natuurlijk…de studente die een feest heeft, de scholier die een kerstbal of eindexamenfeest heeft, de bruidsmoeder, de zusjes van de bruid,etc De nieuwprijzen variëren van 60,00 tot 1250,00 euro voor avondkleding en van 150 tot 1700 euro voor bruidsjaponnen. Daarnaast hebben we allerlei maten op voorraad, en niet zoals bij veel zaken alleen een maatje 36 tot en met 40. Bij ons ruime keuze van maat 32 tot en met 64! We beschikken over een eigen naaiatelier, met zeer ervaren coupeuses, geen verandering is ons te gek! Natuurlijk wel in overleg met de coupeuse..

37.5065.95
41.95

Ook hebben we in onze winkel een kleine afdeling met jurken die afgeprijsd  zijn. Dit betreft jurken die eerder in de verhuur zijn geweest, of zijn gedragen door Miss Nederland.

Diverse Accessoires om het geheel te completeren, zoals schoenen (www.elsarainbow.nl), lingerie (www.poirier.nl), hoeden, stola, lange handschoenen, sieraden (o.a. Otazu en Dolce Luna), tasjes, etc. zijn tevens in ruime mate aanwezig. Ook voor de bruid hebben we ruime keuze in sluiers, schoenen, strooimandjes, ringkussentjes, etc.