Algemene voorwaarden Aimée avond- en bruidskleding webshop

Gedeponeerd bij KvK te Enschede

 

Naam:                     Aimée avond- en bruidskleding

Adres:                    Zonnebeekweg 114

                               7546 RH ENSCHEDE

Tel:                         +31 (0)6-21585167 / (0)53-4288886

e-mail:                    info@aimeeavondkleding.nl

KvK:                        08102343

BTW:                      NL171766593 B02

Ibannummer.         NL49ABNA0473956519

 

Aimée avond- en bruidskleding
Aimée avond- en bruidskleding.nl  is een webshop in bruidsaccessoires en avondkleding, die  via www.aimeeavondkleding.nlen www.aimeebruidskleding.nl  bezocht kan worden.

Overeenkomsten
Een overeenkomst komt tot stand na aanvaarding van het aanbod op onze website door de klant.Aimée  avond- en bruidskleding  is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, wordt dit onder vermelding van de reden aan de klant medegedeeld.

Prijzen en verzendkosten
De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW. Boven de 100 euro betaalt u geen verzendkosten binnen Nederland.  Hieronder betaalt u 5.95 euro. Vóór het sluiten van de overeenkomst wordt de totaalprijs  via onze website gecommuniceerd. Bij retourzending van artikelen wordt uitgegaan van het behouden product (en), onder de 100 euro komen er verzendkosten bij. Dit bedrag word gebruikt voor creditering van artikelen.  

Voor zendingen naar andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het betreffende land. Een overzicht van de verzendkosten per land vindt u hieronder;

Aimée avond- en bruidskleding kan niet worden gehouden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer-, zet- of drukfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wanneer een bestelling niet door u wordt afgehaald en weer wordt retour gestuurd naar ons, en u wilt deze bestelling alsnog afnemen, dan komen er opnieuw verzendkosten bij.

Spoedbestellingen
Wilt u dat wij een artikel binnen 1 werkdag versturen, of heeft u een andere verzoek mbt verzenden? Stuur ons dan een appje op 06-21585167. Soms kunnen we samen met andere partijen een bestelling heel snel bij u geleverd krijgen. Hiervoor worden wel kosten berekend van minimaal 10 euro (Of hoger indien de gemaakte kosten hiervoor meer zijn) Wij beschikken ook over een koeriersdienst; kosten op aanvraag. De gemaakte kosten voor spoedbestellingen zullen echter nooit worden gecrediteerd.

Betalingen
Betaling kan geschieden op (een van) de wijze(n) zoals aangegeven tijdens het bestelproces. Aan de bestelling van een klant kunnen nadere (betalings-/bestel)voorwaarden worden gesteld. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt de klant een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten, vermeld. Betaling geschiedt altijd geheel vooraf. Betaling is mogelijk door:
 

IDeal: Als u bankiert via Internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS Bank of ING (Postbank), kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDeal. Er opent zich een scherm waarbij u kunt kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klikt u op: iDeal.

Direct en online door middel van creditcard (Eurocard, Visa,). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Voor betalingen met creditcard berekenen wij  geen extra kosten.

In geval van betaling vooruit middels overboeking per bank dient uw betaling volledig binnen 7 dagen na orderdatum door Aimée avond- en bruidskleding te zijn ontvangen, waarna de bestelling zal worden verzonden.

De klant geeft Aimée avond- en bruidskleding toestemming alle handelingen te verrichten die nodig zijn om betaling te laten plaatsvinden op de door de klant gekozen betalingswijze.
Bij betaling per bank geldt als datum van betaling de datum van creditering van de bankrekening van Aimée avond- en bruidskleding.

Levering
Aimée avond- en bruidskleding streeft ernaar om bestellingen die op voorraad zijn binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling ter verzending aan te bieden. Hiertoe is Aimée avond- en bruidskleding echter niet verplicht.

De uiterste leveringstermijn is 30 dagen na plaatsing van de bestelling, uitgezonderd bestellingen waarbij de klant zelf heeft aangegeven deze later te willen ontvangen. Indien het niet mogelijk blijkt een bestelling binnen 30 dagen te leveren wordt de klant daarover tijdig geïnformeerd en heeft hij het recht zijn bestelling kosteloos te annuleren.

Een bestelling wordt door ons niet verzonden indien deze niet compleet verzonden kan worden, tenzij hier overleg met de klant over heeft plaatsgevonden. Indien de bezorging hetzij door (tijdelijk) niet in voorraad zijn, hetzij om andere redenen vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk zeven (7) werkdagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De klant heeft in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren. Aimée avond- en bruidskleding zal in dat geval voor terugbetaling zorgdragen.

Afwijkingen in kleur-, type-, tekst- en/of prijswijzigingen voorbehouden. Aangeboden goederen en/of diensten worden duidelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en/of beschreven en zo volledig als de redelijkheid vereist.

Eigendomsvoorbehoud
De eigendom van geleverde producten gaat pas over, indien de klant al hetgeen de klant op grond van de ter zake van de geleverde producten gesloten overeenkomst(en) aan Aimée avond- en bruidskleding verschuldigd is, heeft voldaan.

Retourneren van artikelen
Mocht een artikel niet aan uw verwachting voldoen of de maat niet juist zijn, dan kan deze geretourneerd  of geruild worden binnen 14 werkdagen

ECHTER LET OP !!

Artikelen, die u via www.aimeeavondkleding.nlheeft gekocht, kunnen  worden geruild en/of retour genomen, onder de volgende voorwaarden, natuurlijk kunt u ook het geld terug gestort krijgen (binnen 14 dagen)

·  u dient deze artikelen per sms of whats app (06-21585167) aan te melden voor retourzending binnen 14 dagen (wet kopen op afstand, 14 dagen bedenktijd) onder vermelding van uw naam adres en woonplaats en uw ordernummer. Graag even in het kort vermelden waarom u het wilt retourneren. Indien Aimée avond- en bruidskleding hiermee akkoord gaat ontvangt u een akkoordbevestiging per sms/app.

·De artikelen nog in originele staat van verzending zijn, niet gedragen, rookvrij/geurvrij,  voorzien zijn van aangehechte labels en in originele verpakking worden teruggezonden.

·De artikelen, welke voor ruiling aangemeld zijn, moeten uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling op het bezorgadres aan ons teruggezonden zijn.

. Uitgesloten van retour zenden zijn handschoenen, kousen, sluiers (ivm kwetsbaarheid) en lingerie/shapewear ivm begrijpelijke hygienische redenen.

 

LET OP!

Artikelen die u in de uitverkoop met een korting van 50% of meer heeft gekocht kunnen niet geruild worden!

Artikelen die speciaal voor u zijn besteld of artikelen onder de 50 euro verkoopwaarde die met een spoedlevering zijn verstuurd kunnen niet geruild worden (ivm geen retourmogelijkheid en/of extra gemaakte kosten).

 

Aimée avond- en bruidskleding accepteert uitsluitend retourzendingen die op hierboven beschreven wijze aangemeld zijn. Zendingen die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld worden niet geaccepteerd. U dient zelf zorg te dragen voor de juiste frankering van uw pakket, uw pakket kunt u retour zenden aan het adres wat bovenaan vermeld staat. Niet gefrankeerde zendingen worden nimmer geaccepteerd! Frankeerkosten voor retourzending worden niet terugbetaald.

 

SPOED BESTELLINGEN

Klachten

Aimée avond- en bruidskleding doet haar uiterste best om alle artikelen te controleren, mocht echter een artikel manco’s vertonen of heeft u een andere klacht, vernemen we dit graag z.s.m. per sms of whats app op 06-21585167 .

 

Annuleren

U kunt uw gehele order kosteloos annuleren, mits uw verzending nog niet is verstuurd,  binnen 24 uur nadat u heeft besteld via whats app 06-21585167 onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw verzoek tot annulering door ons bevestigd is, mag u deze als ontvangen beschouwen.

Aimée avond- en bruidskleding restitueert het betaalde bedrag uiterlijk binnen veertien (14) dagen,
 

Garantie

Aimée avond- en bruidskleding geeft op alle kleding en schoenen garantie welke u indekt voor fouten in het product die bij normaal gebruik tot problemen leiden. Echter wij raden u aan om op voorhand rekening te houden met het feit dat kleding en schoenen bij verkeerd gebruik en/of wassen snel klachten zullen geven welke niet onder de garantie vallen. Kinderen zijn speels, ze kruipen en klimmen en trekken aan kleding tijdens het spelen waartegen niet alle kleding en schoenen even goed bestand zijn. Ritsen en knopen zijn dusdanig gevoelig dat deze op voorhand zijn uitgesloten van garantie tenzij sprake is van een fabricagefout wat direct na ingebruikname zal blijken.

Een redelijke verwachting is dat kleding een seizoen lang meegaat bij normaal gebruik, waarbij er draagsporen zullen optreden naarmate de tijd verstrijkt. Een relatief duurder artikel betekent niet dat het per definitie langer meegaat. De prijs van een artikel wordt bepaald door de exclusiviteit van het artikel, het ontwerp en de materialen. Duurdere materialen zijn niet altijd steviger.

Extra service

Aimée avond- en bruidskleding biedt haar klanten de mogelijkheid artikelen die niet (meer) op voorraad zijn aan te vragen. Indien het betreffende artikel kan worden nabesteld zal dit na betaling gebeuren zonder extra kosten. Let wel op dat de speciaal voor u nabestelde artikelen niet meer geruild of geretourneerd kunnen worden.

Cadeau service

Aimée avond- en bruidskleding biedt verder de mogelijkheid aan haar klanten om de bestelling naar iemand anders te laten opsturen die u wilt verrassen. U dient hiervoor bij het bestellen een opmerking te plaatsen met daarin de gegevens van de persoon waar het naartoe gestuurd dient te worden en eventuele tekst voor op een kaartje. Aimée avond- en bruidskleding  zorgt dat het een leuk cadeautje wordt met een kaartje waarop uw naam en eventuele tekst staat. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht

Privacy Statement

De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend voor onze bedrijfsvoering gebruikt en nimmer verstrekt aan derden, tenzij dit voor de afhandeling van uw order noodzakelijk is. Alle betalingsmogelijkheden op de site zijn beveiligd

Bestellingen/communicatie

Voor misverstaan, verminkingen, vertragingen of niet behoorlijk overkomen van bestellingen en mededelingen ten gevolge van het gebruik van internet of enig ander communicatiemiddel in het verkeer tussen de klant en Aimée avond- en bruidskleding, dan wel tussen Aimée avond- en bruidskleding en derden, voor zover betrekking hebbend op de relatie tussen de klant en Aimée avond- en bruidskleding, is Aimée avond- en bruidskleding niet aansprakelijk.

 

Aankoop in de fysieke stenen winkel

Heb je bij ons in de winkel een jurk besteld/gekocht/gehuurd, dan gelden er andere regels dan de wet kopen op afstand zoals hierboven beschreven. De grootste verschillen zitten hem in de volgende zaken:

* Uitsluitend ruilen van artikelen binnen 14 dagen (voorwaarden artikel: niet afgeprijsd, niet speciaal besteld, niet veranderd, niet gedragen) Wij geven helaas geen geld retour.

* Bij annulering van de bestelling kunnen we in sommige gevallen (bv verbroken relatie of sterfgeval) een tegoedbon geven ter hoogte van het gehele aankoopbedrag minus gemaakte kosten. Indien u al een aanbetaling van 50% heeft gedaan, moet u eerst het restant bedrag voldoen, alvorens we zouden kunnen overgaan tot het geven van een tegoedbon die onbeperkt geldig is.

* We rekenen een uurtarief van 50 euro voor de atelierkosten. Dit bedrag is altijd exclusief de prijs van het gekochte of gehuurde artikel.