Voor de trendy bruid; een sluier in Blush kleur!

Vind je een ‘witte’ trouwjurk maar gewoontjes of vind je de witte tinten niet zo mooi bij je huid staan ? Dan heb je geluk , de trend van trouwjurken met iets een tintje zet zich voort in de collecties van 2021. De bruid die in 2021 wil gaan trouwen kan haar hart ophalen aan alle zachte pasteltinten, poedertinten en blushtinten. Heel veel leveranciers van de trouwjurken bieden naast de ivoor kleur, ook de mogelijkheid aan om de jurk in een blush tint te bestellen of bijvoorbeeld een porselein / nude ondergrond met een ivoor kleurig kant daaroverheen.

Poirier, de leverancier van o.a. bruidslingerie en haaraccessoires heeft hier ook heel goed op ingespeeld en biedt een hele serie aan met trouwaccessoires in deze tinten. Doe heerlijk inspiratie op in onze webshop en bewaar de leukste items met een druk op het hartje, zodat je ze later altijd kunt weervinden. De afgebeelde sluier is de S19 en is verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren va 74,95.

Een reactie op “Voor de trendy bruid; een sluier in Blush kleur!

  1. Cilia Meulman zegt:

    Hebben jullie ook een blush sluier zonder pareltjes en 120 lang .. het is voor bij een blush broekpak en dan met een blush hoed? Hoor graag van jullie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *