Kleding huren is hot ! Huren of hebben ?

Huren in plaats van hebben wordt steeds populairder merken we bij Aimée avondkleding steeds vaker. Naast dat je natuurlijk erg goed en milieubewust bezig bent… De redenen die wij vaak horen van onze klanten voor de verhuur van avondkleding is dat ze het maar 1 keer dragen op een feest, bij een volgend feest (lees bruiloft) zijn vaak dezelfde mensen en veel dames willen dan weer een andere jurk aan en niet dezelfde 😉 Of in geval van een promotie bij de universiteit; een slipjas is nou niet echt een item dat je regelmatig draagt! Grootste voordeel van huren is dat je vanzelfsprekend goedkoper uit bent. Hoe gaat dat nu in zijn werk ? Wij adviseren om ca 1 tot 2 maanden van te voren langs te komen om je item uit te zoeken. We verhuren smokings, strikjes, hemden, rokkostuums, jacquets, stola’s, kinderkostuums, en allerlei andere aanverwante artikelen. Wij spelden dan de kleding af op uw maat. 1 of in overleg 2 dagen voor uw feest haalt u het item op, en de dag na het feest retourneert u alles. Vervolgens zorgen wij voor de reiniging hiervan.

Trouwjurken kunt u eveneens bij ons huren. Vanaf zon 400 euro huurt u bij ons een trouwjurk. We leggen u in de winkel graag uit hoe dat allemaal in zijn werk gaat, en wat de voorwaarden hiervan zijn.
In veel andere landen is het al heel gebruikelijk dat een trouwjurk gehuurd wordt, kijk bijvoorbeeld naar trouwerijen waar meerdere jurken op 1 avond worden gedragen, zoals in bv Tunesie, en andere noord Afrikaanse landen.

De verhuur markt groeit per jaar met zon 20% volgens onderzoeksbureau GlobalData. In Amerika is het al Booming business. Ik was vorig jaar zelf in Amerika en kon het natuurlijk niet laten om binnen te stappen bij een avondkledingzaak. Tot mijn grote verbazing zag ik daar dat de verhuur van smokings gewoon telefonisch en online ging. Dat is in Nederland nog ondenkbaar. Als ik aan de black tie gast of promovendus zeg dat er niets gepast wordt, maar dat ik alleen in 2 minuten zijn maten opmeet en dan genoeg weet en dat het kostuum dag van het feest klaar hangt zonder door te passen… en dat was het… Dat gaat hem niet worden vrees ik…

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden ? Bel 06-21585167

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *